CM-2000 GSM alarm universeel

Adviesprijs € 144,- incl. BTW.

Mobeye CM-Guard: een krachtige GSM alarmeringsmodule.
Batterijgevoed of op externe spanningsbron.

De Mobeye CM-Guard is een universele GSM alarmeringsmodule met een veelvoud aan toepassingen. Bij een alarmsituatie zal de CM-Guard een melding uitdoen naar de contactpersonen.

De GSM communicatiemelder kan volledig op batterijen draaien, waardoor de compacte module op iedere plaats kan worden geplaatst. Op de twee ingangen kunnen externe detectoren worden aangesloten. Iedere sensor met een maak- of breekcontact kan worden toegepast. Op eenvoudige wijze kan via een SMS bericht worden ingesteld of een ingang zich dient te gedragen als 'Normally Open' (NO) of 'Normally Closed (NC). Zodra een ingang vervolgens geactiveerd wordt, meldt de GSM dialler dit middels een telefonische oproep en een SMS tekstbericht.

Diverse instellingsmogelijkheden maken de bewakingsmodule krachtig, zonder het gebruikersgemak te verliezen. Zo is het mogelijk een alarmvertragingstijd in te stellen, een inactieve tijd na een alarmering, een instelbare frequentie voor de herhaling van een alarm, testmeldingen, etc.
Er kunnen maximaal vijf nummers geprogrammeerd worden in deze Mobeye CM-Guard.

Hoewel de Mobeye CM-Guard ontworpen is voor laag stroomverbruik en ruim een jaar op batterijen werkt, is het ook mogelijk de module op een externe voedingsbron aan te sluiten. Via een (gereguleerde 500mA) netadapter kan de module op het gewone lichtnet werken. Bij stroomuitval nemen de back-up batterijen het functioneren over. Indien gewenst kan stroomuitval worden gemeld via een SMS bericht.

De Mobeye CM-Guard is een breed inzetbare GSM alarmeringsmodule. De GSM detector bewaakt deuren met een magneetcontact, het functioneren van apparaten via een switch, water via een vlotter, stroom via de voeding, etc. Overal toepasbaar, op batterijen of met externe stroomvoorziening.

U dient zelf een SIM kaart (van een willekeurige provider) in de module te plaatsen; Mobeye adviseert hiervoor een 'abonnementskaart' te gebruiken. Een pre-paid kaart werkt ook, maar dan dient de gebruiker het tegoed in de gaten te houden.

Mobeye Mobiele Sensoren zijn onderverdeeld in twee hoofdgroepen:

  • de CM reeks (compacte modules)
  • de MS reeks (uitgebreide modules)

Belangrijkste verschillen tussen de producten in de CM reeks en de MS reeks:

  • MS producten hebben een toetsenpaneel voor de belangrijkste handelingen.
  • MS producten hebben twee uitgangen waarmee apparaten geschakeld kunnen worden.
  • MS producten kunnen, indien stroomgevoed, dienen als GSM remote control module (op afstand schakelen van apparatuur).
  • CM producten kunnen volledig op batterijen werken met als optie een externe spanningsbron.
  • MS producten hebben als kenmerk ''batterijgevoed' of 'externe stroomvoorziening'.
  • CM producten kunnen op 12 VDC (+/- 2V) werken, de MS producten op 9-24 VDC.

Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen.