CM-21 GSM telemetrie module

CM-21
compacte GSM telemetrie module
Batterijgevoed of externe spanningsbron

De Mobeye CM21 GSM module is uniek, veelzijdig en krachtig.
De CM21 telemetrie module kan volledig op batterijen werken; de alarmingangen worden voortdurend bewaakt, evenals de batterijspanning. Ook kunnen testmeldingen ('keep alive'). Zodra een alarmbericht verstuurd moet worden, maakt de GSM module netwerkverbinding en stuurt het de oproepen en SMS berichten.

De CM21 module kan op batterijen werken of op iedere 12VDC ingangsspanning. Bij externe stroomvoorziening functioneren de batterijen als back-up stroomvoorziening. Op deze manier kan ook de aanwezigheid van de externe spanningsbron bewaakt worden. Bij het wegvallen van de stroom, volgt een alarmbericht.

De twee ingangen kunnen ingesteld worden als NO of NC contact. De module is geschikt voor system integrators om te gebruiken als alarmsysteem, autodialler, of voor diverse metingen zoals temperatuur, stroomuitval of vloeistofhoogte.

De module is eenvoudig te programmeren via SMS. Als accesssoire is een behuizing met LED lamp en aan/uit knop leverbaar.

Uniek, universeel en krachtig in compact formaat!

Op eenvoudige wijze worden actie-reactiepatronen geprogrammeerd, waardoor iedere trigger tot (meerdere) gebeurtenissen kan leiden. De meldingen kunnen direct naar zelf gekozen telefoonnummers gaan.

Voorbeelden van instelbare acties:
- meldingen bij getriggerde inputs per SMS en/of oproep
- meldingen na stroomuitval en/of herstel
- herstelmeldingen per SMS en/of oproep
- testmeldingen met zelf gekozen frequentie
- battery-low meldingen

Voorbeelden van toepassingen:
- procesbewaking
- temperatuurmelder en thermostaatfunctie
- tuinbouw en irrigatie
- diverse metingen
- alarmsysteem
- etc.

De CM21 module is een goede basis voor 'OEM' producten; neem contact op met ons voor de mogelijkheden voor uw toepassing.
N.B. 'OEM' staat voor Original Equipment Manufacturer. Dit is een bedrijf dat producten of onderdelen maakt die worden gebruikt in producten van een ander bedrijf.