Protezzla

Wij onderscheiden ons door:

  • Mogelijkheden tot uitbreiding
  • Een uniek aanbod van producten
  • Eigen controle/beheersbaarheid
  • Service en klantenmanagement
  • Klantgerichte, specifieke oplossingen
  • Draadloos, plug and play, mobiel

Protezzla richt zich op particulieren en bedrijven/organisaties die graag zelf controle hebben betreffende de manier van beveiliging. Door simpele en begrijpelijke installatie maken we het mogelijk om zelf de beveiliging onder controle te houden.

Protezzla levert- en ontwikkeld beveiligingsapparatuur voor het draadloos en/of tijdelijk beveiligen van met name niet reguliere objecten zoals werk-, vaar- en voertuigen (roerende zaken), recreatieve objecten, gereedschappen, (tuin)machines e.d. aan bedrijven (B2B) maar ook aan particulieren die worstelen met het probleem van (indoor) beveiligingsapparatuur die niet voldoet aan de door hen gestelde specifieke eisen en verwachtingen. Anders dan vaste en bedrade beveiligingssystemen zijn onze producten specifiek ontwikkeld voor de hiervoor genoemde situaties.

Mobiele en tijdelijke beveiliging
Tegenwoordig wordt er van alles- en van iedereen gestolen.
Voor diefstal heeft u, op het eigenrisico en no-claim schade na, een verzekering.
Gevolgschade is voor u een risico: het niet halen van opleverdata of deadlines, het stilstaan van een klus of personeel door diefstal van materiaal, het niet kunnen voorzetten van een beurs omdat de presentaties zijn gestolen etc. 

Gevolgschade kost niet alleen veel geld maar geeft ook schade aan de naam van uw bedrijf doordat u afspraken niet kunt nakomen.
Stel: een caravan van een klant wordt gestolen terwijl hij bij u staat?
Uw bedrijf is verzekerd maar wat zal de klant zeggen?
Wij bieden u een oplossing (Zie huurkoop voor het MKB).