De Minibox

Adviesprijs vanaf € 479,- incl. BTW

Te gebruiken op het werk, in de garage, werkplaats en om de gereedschappen en koffers in een bus te beveiligen. Ophangen of neerleggen, eventueel magneetcontacten op de DINRail aansluiten (standaard 3 aansluitingen), kabel dichtklikken en klaar. Ook ideaal voor de beveiliging van uw boot en trailer tegelijkertijd. Uw boot en buitenboordmotor gezamenlijk aan de steiger bevestigen, en deze zijn onmogelijk te stelen zonder alarm. Tevens zeer geschikt voor beveiliging van uw camper/caravan en tegelijkertijd de daarnaast geplaatste kostbare goederen. werkt volledig op batterijen, deze hoeven maar 1 x per jaar te worden vervangen. 

De Minibox kan worden voorzien van GSM-GPS Module met platform, Installatie is zeer eenvoudig.

Kunststof behuizing, geschikt voor buitengebruik van -30 graden tot plus 65 graden. Voorzien van Zero-Tolerance, 2 uitgangen voor magneetcontacten, 6 meter beveiligingskabel met watervaste stekkers. Speciaal voor beveiliging van schuren, garages, opritten, campers, caravans, gereedschappen en kleine machines. Overal te gebruiken, bestand tegen alle weersinvloeden.

Met de Beursbox kunt u ook op een eenvoudige en doeltreffende manier uw kostbare goederen op een beurs of markt beveiligen. Deze Beursbox heeft geen externe energiebron nodig en is simpel aan een tafel of kraam te bevestigen of kan worden geleverd met een metalen standaard zodat de Minibox eenvoudig te (ver)plaatsen is. Eventueel kunt u hem zelfs gewoon los neerleggen, door de ingebouwde bewegingssensoren is de Minibox, na activatie, niet te verplaatsen zonder alarm. Aan de voorzijde kunt u de Minibox aan of uit zetten door de sleutel op de I-reader te houden. De Minibox kan worden voorzien van 6- of 10 meter lange beveiligingskabels. De kabels zijn met de stekkers eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat u altijd voldoende lengte heeft. Bij het opentrekken van de kabel gaat het alarm van 110 decibel af en (afhankelijk van de uitvoering) belt en sms’t de ingebouwde GSM module vijf verschillende telefoonnummers. Uw stand of marktplaats is hiermee snel en gemakkelijk te beveiligen. De kabel even door uw goederen halen en deze zijn niet meer te verwijderen zonder dat u dit direct weet.   
Adviesprijs vanaf € 679,- incl. BTW

(Voor het MKB zie ook onze zeer aantrekkelijke huurkoop constructie)