De Thunderbolt

Prijs op aanvraag (betreft maatwerk)

De Thunderbolt heeft dezelfde eigenschappen als de Unibox, echter voorzien van een optische kabel. Door de eigenschappen van deze kabel uitstekend geschikt voor beveiliging van hoogspanningskabels, bliksemafleiders, zonnepanelen, en dergelijke.

De kabel heeft een doorsnede van slechts 2,2 mm, of voor zware belasting van 5,5 mm. De Thunderbolt heeft geen externe energiebron nodig. Kabellengte in een lengte van 130 meter, maar kan met repeaters worden verlengd tot onbeperkt.

Kunststof behuizing IK10 en IP66 voorzien van slot of Polyester slagvaste behuizing IK10 en IP67 voorzien van slot. Deur is voorzien van sabotageswitch tegen ongeoorloofd openen. Op voorzijde deur indicatieleds "230V spanning OK, lus gesloten, systeem aan". Verder voorzien van transmitter-receiver en 2 NC/NO poorten, back-up batterijen en GSM module met externe antenne. aan/uit schakeling door middel van cylinderslot met twee sleutels. Kabellengte tot 100 m1, daarna verlengen met repeater(s) PRO 140701. Exclusief Sim kaart.