De Unibox

Prijs op aanvraag (betreft maatwerk)

Neerzetten of ophangen (diverse montagemogelijkheden verkrijgbaar) en klaar, uw object is beveiligd.
Werkt zowel op netspanning als op batterijen.
Met behulp van onze slimme beveiligingskabel (koperkern) kunt u vele objecten tegelijkertijd beveiligen. Kortsluiten, doorknippen, of andere sabotagepogingen leiden altijd tot alarm via de sirene en de flitser, de ingebouwde GSM-GPS unit belt naar 1 telefoonnummer en stuurt naar 5 nummers een sms met een diefstal of sabotagemelding en de positie van de box. De Unibox heeft een afmeting van 40 x 60 x 21 cm (Polyester IK 10 en IP 65), en wordt geleverd voor wandmontage of op een voetstuk. Ook leverbaar in een RVS behuizing.

Makkelijk, en voor talloze toepassingen te gebruiken zoals meerdere aanhangers op een parkeerterrein, terrasbeveiliging zoals meubels en terrasheaters, groot gereedschap in werkplaatsen, meerdere boten tegelijkertijd aan de steiger, betonmolens, containers, steigers en aggregaten op een bouwplaats, en zelfs het hekwerk om de bouwplaats. Vergeten om af te sluiten is er dan niet meer bij, de Unibox waarschuwt na een bepaald tijdstip dat de poort nog open staat.

De lengte van de kabel is in principe onbeperkt.

De Unibox heeft geen externe energiebron nodig (kan wel op 230V) is voorzien van een accu waarmee makkelijk een jaar kan worden gedaan.

Kunststof of plaatstalen behuizing (afhankelijk van omstandigheden) voorzien van sabotageswitch tegen ongeoorloofd openen, op voorzijde deur indicatieleds "230V spanning OK, lus gesloten, systeem aan, batterijspanning OK". Systeem kan zowel op batterijen als op netspanning, of beide. Verder voorzien van sabotage controle op de kabels, 2 NC/NO poorten, back-up batterijen en GSM module met externe antenne of versterkte binnenantenne, sirene en zwaailicht. Aan/uitschakeling door middel van cylinderslot met twee sleutels. Kabellengte tot 500 meter.