Roboguard

Protezzla introduceert Roboguard.

Protezzla is door Roboguard gecertificeerd als General Distributor voor de BeNeLux landen (België, Nederland en Luxemburg) alsmede het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland) en Ierland.Roboguard is een draadloos alarmsysteem voor buiten welke in een vroegtijdig stadium alarmeert voor indringers.
Het Roboguard systeem kan geheel zelfstandig werken of aangesloten worden op een bestaand systeem. Roboguard detecteert indringers tot op 20 meter en in en straal van 110°. Elke Roboguard heeft twee sensoren (Pir).  De stralen van de Pir moeten allebei doorbroken worden om alarm te veroorzaken. Dit voorkomt vals alarm door (huis)dieren, vogels en planten/bomen.
Roboguard produceert een  productlijn welke gebruikt kan worden in veel verschillende toepassingen. Een paar van deze toepassingen zijn:

Vroegtijdig alarm in woonsituaties
Dit is de meest gangbare toepassing waar Roboguards worden ingezet in combinatie met het draagbare- en oplaadbare basisstation. De Roboguard geeft de bewoners een noodzakelijke en vroegtijdige waarschuwing in het geval van indringers of onaangekondigd bezoek. Verscheidene Roboguards kunnen worden ingezet om huizen en tuin/erf of kleinere situaties zoals opritten, terrassen, schuren en zwembaden mee te beveiligen.

Vroegtijdig alarm in bedrijfssituaties
Deze toepassing is in grote lijnen gelijk aan de woonsituatie behalve dat het gebruik in een industriële of zakelijke omgeving zal plaatsvinden.

Bescherming voor huisdieren/vee/paarden/koikarper
Roboguard kan om de dieren heen worden geïnstalleerd om te waarschuwen indien de dieren ontsnappen of indien men de dieren probeert te stelen. Tevens kunnen eventuele onderkomens zoals nachtverblijven, stallen, volières, koikarper vijvers en dergelijke beveiligd worden.

Automatisering
De producten van Roboguard kunnen worden gebruikt om apparaten mee aan- en uit te schakelen of om apparatuur zoals een camera te activeren bij detectie van een indringer. Roboguard ontvangers en zenders kunnen worden geconfigureerd om elektrische poorten, garage deuren e.d. te openen en te sluiten. De Roboguard afstandsbediening is hiervoor uitermate handig. 

Uitbreiding beveiliging
De producten van Roboguard kunnen worden gebruikt om draadloos de Roboguard te koppelen aan uw bestaande alarmsysteem of vice-versa om bestaande beveiligingstoepassingen zoals een alarm op een toegangspoort aan te sluiten op de producten van Roboguard.

Andere toepassingen
Roboguard  kan in zeer veel unieke en gevarieerde situaties gebruikt worden. Neem contact met ons op over uw situatie en wij zullen u adviseren